Bezúdržbové hliníkové přístřešky, které vám budou dělat radost

Bezúdržbové hliníkové přístřešky, které vám budou dělat radost

Spolčenost ALcentrum, s.r.o. dodává na český trh kvalitní hliníkové přístřešky, které se díky své universálnosti hodí prakticky k jakékoliv stavbě.

Ať už se jedná o novostavbu nebo klasický dům ve starší zástavbě.

Základní vlastnosti hliníkových přístřešků

Základem hliníkových přístřešků je kvalitní a odolný materiál, který vydrží po mnoho generací vaší rodiny. Střecha přístřešků je vyplněna komůrkovým polykarbonátem o tloušťce 16 mm, doplněný o UV ochranu a v případě nejvyšší řady DELUXE je polykarbonát nahrazen bezpečnostním sklem. Vybírat můžete z čiré, mléčné nebo barevné varianty střešní krytiny.

Aby byl hliníkový přístřešek odolný vůči působení povětrnostních vlivů, dlouho vydržel a vy jste se o něho nemuseli extra starat, je jeho povrchová úprava ošetřena vypalovanou barvou KOMAXIT. Vybrat je možné až z 200 různých barevných odstínů z barevné škály RAL. Hliníkové přístřešky nabízíme ve třech produktových řadách – ECO, PROFI a DELUXE.

Jaké hliníkové přístřešky nabízíme?

    • Hliníková pergola

Nejoblíbenější a nejvyhledávanější hliníkový přístřešek je bezesporu hliníková pergola. Dokonale zajistí ochranu vaší terasy, kterou můžete mít vyrobenou z exotického dřeva. V případě, že vás přepadne jarní déšť, můžete se v klidu schovat do vaší hliníkové pergoly a užívat si blízkost vaší zahrady. V parném létě vás hliníková pergola ochrání před přímým sluncem a poskytne vám příjemný chládek.

    • Zimní zahrada

Navazujícím hliníkovým přístřeškem je hliníková zimní zahrada. Navazující proto, že systém hliníkových pergol je připraven pro dodatečnou montáž stěn. Můžete se tedy dodatečně rozhodnout a svou pergolu jednoduše změnit na zimní zahradu.

    • Zahradní altán

Tento typ přístřešku je vhodný do volného prostoru vaší zahrady nebo jako alternativa k hliníkové pergole v případě, že není možné ukotvení do obvodového pláště vašeho domu. Vyberte si z naší nabídky zahradních altánů. Altán je samonosný a poskytne vám stejné výhody jako hliníková pergola.

      .
    • Přístřešek nad dveře

Posuňte design vašeho vchodu o level výše. Zajistíte si teak nejen hezčí vzhled vašeho domu, ale sebe ochráníte před deštěm či sněhem při odemykání dveří.

    • Garážové stání

Také váš automobil si zaslouží ochranu. Garážové hliníkové stání jej ochrání před nepřízní počasí.

Vybrali jste si z naší nabídky?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi pro vás vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku a pomůžeme z realizací nového hliníkového přístřešku.

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy