Moderní hliníkové garážové stání pro vaše auto

Moderní hliníkové garážové stání pro vaše auto

Co si budeme nalhávat, garážované auto vydrží svému majiteli mnohem delší čas, než to, které stojí bez ochrany. Jestliže se rozhodujte zda si objednat hliníkové garážové stání ještě letos v létě, pak rozhodně neváhejte.

Naše moderní hliníkové přístřešky

Moderní hliníkové stání pro auto dodáváme v mnoha rozměrech a variantách. Snadná montáž umožnuje použití během několika pár hodin. Polykarbonátové zastřešení je velmi odolné a vhodné pro venkovní využití. Díky UV filtru bude vaše auto ochráněno před UV zářením.

Hliníkové přístřešky jsou odolné, pevné a bezpečné. Jsou velmi oblíbené díky bezúdržbové péči a především dlouhé živostnosti.

Vždy se snažíme vyjít našim zákazníkům vstříc, a proto jsme schopni personalizovat standardní rozměry hliníkových přístřešků dle jejich přání.

Proč si pořídit hliníkové garážové stání ještě letos?

    • Ceny materiálu každý den rostou

Smutnou pravdou je, že posledních několik měsíců změnilo celý svět a stejně tak i svět stavebnictví. Ceny materiálů, které využíváme na stavbu hliníkových přístřešků, každý den rostou, díky tomu nejsme schopni garantovat stejnou cenu pro příští rok.

    • Hliníkové stání využijete ještě letos

Při objednání nyní můžete svůj hliníkový přístřešek pro automobil mít za 40 dní. To znamená, že již toto léto budete moci využít výhod přístřešku. Nejen, že bude vaše auto ochráněno před slunečním zářením nebo případnými kroupami, navíc můžete přístřešek využít jako volně stojící pergolu pro posezení s rodinou čí přáteli.

Z jakých možností si můžete vybrat?

V naší nabídce naleznete mnoho variant různých hliníkových přístřešků. Vyrábíme tři produktové řady od nejlevnějších po nejluxusnější. Hliníkové přístřešky ECO jsou nejdostupnější variantou, ty z produktové řady PROFI v sobě snoubí kvalitu za rozumnou cenu a hliníkové přístřešky DELUXE jsou naším diamantem.

Chcete se dozvědět více o našich hliníkových pergolách a přístřešcích?

Máte-li zájem o podrobnější informace o nabízených hliníkových pergolách a přístřešcích, neváhejte nás kontaktovat telefonicky (739 292 921 nebo 732 607 221), emailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo kontaktního formuláře .

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy