Hliníkové přístřešky za skvělé ceny

Hliníkové přístřešky za skvělé ceny

Rádi byste si pořídili ke svému domu kvalitní hliníkový přístřešek, který nebudete splácet řadu let? Máme pro vás ideální tip a tím je hliníkový přístřešek od společnosti ALcentrum, s.r.o.

Na českém trhu se vyskytujeme již od roku 2008. V naší nabídce naleznete různé hliníkové přístřešky, především pergoly, zimní zahrady, garážová stání, zahradní altány a přístřešky nad dveře. Veškeré konstrukce jsou vyráběny z kvalitních hliníkových profilů, které jsou velmi odolné vůči povětrnostním podmínkám.

Hliníkové přístřešky můžete mít u sebe doma již do 6 týdnů od objednání a těšit se tak z nového elegantního prvku, který dokonale zapadne k vašemu domu. Dodáme vám jej buď ve formě stavebnice, kdy si ji sami sestavíte nebo vám můžeme nabídnout profesionální montáž od nás.

Pokud si zvolíte nějaký hliníkový přístřešek od nás, rádi k vám přijedeme, projekt si zdarma zaměříme a poskytneme následnou konzultaci. Nemusíte u nás platit žádné zálohy předem.

Typy hliníkových přístřešků

    • Hliníková pergola

Hliníková pergola dokáže dokonale ochránit vaši novou terasu a také věci na ni uložené, jako je například zahradní nábytek, na který nebude celý rok pršet. I když zrovna venku nebude vládnout teplé počasí, můžete být ukrytý pod pergolou a vychutnávat si šálek kávy s pohledem do své zahrady. Pergola dokáže propojit prostor mezi domem a zahradou. Vybrat si můžete z 3 typů hliníkových pergol. Varianta ECO je naší nejlevnější pergolou. U pergoly PROFI můžete najít kompromis mezi cenou a kvalitou provedení. A naší nejluxusnější řadou je pergola DELUXE, kterou dodáváme společně z bezpečnostním sklem.

    • Garážové stání

Garážové stání poskytne ochranu vašemu vozu, kde na něj nebude svítit ostré slunko nebo v zimě padat sníh. Jistě to oceníte i vy, že nebudete muset v zimních měsících škrabat auto. Na rozdíl od klasické zděné garáže, nemusíte přikupovat tolik nákladná garážová vrata,

    • Zimní zahrada

Budete-li si přát zasklít svou pergolu, máme pro vás v nabídce zimní zahradu, která vám vykouzlí obytný prostor navíc. Můžete jej využít podle svého uvážení. Někdo si ponechá zimní zahradu pro přezimování rostlin, jiný si zřídí jídelnu a obědvá přímo v blízkosti své zahrady.

Dopřejte si i vy hliníkový přístřešek

Rádi vám poskytneme více informací o výrobě hliníkových přístřešků. Neváhejte se nás zeptat.

Publish modules to the "offcanvs" position.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy