Zimní zahrada slouží v létě stejně jako v zimě

NOVINKY
Zimní zahrada slouží v létě stejně jako v zimě

Tradiční využití zimní zahrady je přezimování exotických případně choulostivých rostlin. Velmi často jsou však využívány jako místo pro setkávání rodiny s přáteli, ale také jako vhodný prostor pro sport či relaxaci.

Elegantní rozšíření obytného prostoru vašeho domu, které přirozeně propojí váš dům s okolní přírodou vaší zahrady. Celoroční přísun denního světla oceníte nejen v zimně, ale také v létě.

Hliníkový materiál pro stavbu zimní zahrady

Oproti plastovým či dřevěným variantám zimních zahrad jsou ti z hliníku architektonicky i uživatelsky velmi atraktivní. Hliníkové zimní zahrady poskytují velký výběr barevných odstínů a funkční provedení. Hliníkové slitiny jsou trvanlivé, pevné a nenáročné na údržbu. Proto si hliníkové zimní zahrady získaly v posledních několika letech velké množství příznivců.

Střešní a obvodová krytina zimní zahrady

V nabídce poskytujeme dvě varianty střešní krytiny a to komůrkový polykarbonát mléčný nebo čirý u varianty PROFI a bezpečnostní sklo u varianty DELUXE. Obvodový plášť je opatřen buď izolačním dvojsklem, nebo bezpečnostním sklem.

Barevné odstíny hliníkových zimních zahrad

Všechny naše standardní zimní zahrady dodáváme ve dvou standardních odstínech a to sněhově bílá a antracit hladký. Pro klienty, kteří si přejí sladit svou hliníkovou zimní zahradu s designem domu, nabízíme možnost výběru z barevné škály RAL, kde je možné vybírat až z 200 různých barevných odstínů. Hliníkové profily jsou ošetřeny práškovou vypalovanou barvou KOMAXIT, která je velmi odolná a trvalá.

Rozměry hliníkových zimních zahrad

Hliníkové zimní zahrady dodáváme v různých rozměrech. Vybrat si můžete také rozměr na přání. Při finální kalkulaci ceny je brána cena za nejbližší větší rozměr zimní zahrady.

Montáž hliníkové zimní zahrady

Hliníkovou zimní zahradu vám přijedeme nejen zaměřit, ale celou stavbu také profesionálně dokončíme. Cena montáže se liší dle zvoleného typu hliníkové zimní zahrady. Pro stavbu pouze potřebujeme od majitele nemovitosti zajistit betonové patky, dle našich nákresů.

Pořiďte si i vy sezónní zimní zahradu

Vaše rodina i přátele jistě cení prostor, kde budete moci trávit společné chvíle prakticky mimo domov téměř na vaší zahradě, aniž by vás vyhnalo přímé slunce nebo nepříjemný déšť. Pro vice informací nás neváhejte kontaktovat, rádi zodpovíme vaše dotazy, přijedeme zaměřit vaši zimní zahradu a celou ji také postavíme.