Garážové stání oceníte nejvíce v zimních měsících

NOVINKY
Garážové stání oceníte nejvíce v zimních měsících

Poslední krásné teplé podzimní dny jsou definitivně letos za námi a svou vládu přebírá zima. Děsíte se už předem zase dní, kdy budete muset vstávat do práce dříve kvůli mrazům a sněhové nadílce?

Odmetat sníh a škrábat namrzlé auto není po ránu zrovna příjemná záležitost
Kryté stání pro váš automobil můžete mít již od 20 385 korun a tak můžete zahodit starosti s péčí o auto za hlavu..

Hliníkové garážové stání nabízí možnost vzdušného parkování, které ochrání vaše auto před nepříznivým počasím. Tento přístřešek můžete využívat i jako zahradní pergolu při různých oslavách nebo zahradních párty.
Realizace hliníkového parkovacího stání nepodléhá stavebnímu povolení ani žádné ohlášce, tudíž kompletní přístřešek můžete mít na své zahradě do 3 týdnů od dokončení objednávky. Naše firma Alcentrum s.r.o. vám dodá kompletní hliníkové stání včetně profesionální montáže bez zbytečného protahování a čekání.

Výhody hliníkového přístřešku pro automobil

V dnešní době dává spousta lidí přednost vzdušnému krytému garážovému stání před klasickou zděnou garáží. Hliníkový přístřešek nabízí mnoho výhod:

Objednávka a montáž parkovacího stání

Na našich stránkách najdete podrobné informace, jak postupovat v případě objednávky přístřešku. Budete-li mít v objednávce i profesionální montáž, pak je doprava po celé České republice zdarma. V případě montáže svépomocí je doprava za 500 korun nebo máte možnost si přístřešek vyzvednout osobně v naší provozovně.

Provedení hliníkového parkovacího stání

Nabízíme kvalitní a bezúdržbové zastřešení pro každého, proto jsme na trh přišli s 3mi různými provedeními, a to:

Nevstávejte ráno dříve než musíte jen kvůli údržbě vozidla a spolehněte se na jeho ochranu díky přístřešku. Pokud chcete konzultaci nebo pomoc s výběrem hliníkového přístřešku, pak nás kontaktujte.