Hliníkové garážové stání - perfektní ochrana vašeho auta

NOVINKY
Hliníkové garážové stání - perfektní ochrana vašeho auta

Léto je již v plném proudu a vás nebaví si už dopoledne sedat do rozehřátého auta. O vás ještě ani tak nejde, co ale v případě, že do rozpáleného auta máte posadit své děti?


Bylo by na místě mít auto zaparkované ve stínu po celý den, pak to uvnitř bude přeci jen více snesitelné. Zamyslete se nad variantou parkovacího stání. Vzdušná garáž poskytne vašemu autu ochranu před slunečními paprsky, ale i deštěm, kroupami a návalem sněhu. Je také známo, že díky ostrým slunečním paprskům bledne barva auta, což zajisté nikdo nechce.

Velká výhoda u hliníkového garážového stání je ta, že nemusíte žádat úřady o stavební povolení, které je zapotřebí u zděné garáže. Ta tam jsou i garážová vrata, která jsou nákladným prvkem u zděné garáže. Dalším velkým plus je bezúdržbovost a velmi dlouhá životnost v řádech desetiletí. I tedy životnost vašeho auta se bude prodlužovat, protože bude ochráněno před kroupami, deštěm či sněhem a jeho karoserie nebude tak trpět.

Dalšími pozitivními vlastnostmi jsou:

To jsou ty nejdůležitější pozitiva, díky kterým se stovky klientů rozhodlo právě pro garážový přístřešek z hliníku.

Jaké provedení vybrat?

Naše původně rodinná firma Alcentrum se během své doby působení na českém trhu rozrostla o další zaměstnance, a tak jsme si mohli dovolit vyvinout 3 různá provedení hliníkových přístřešků. Jsme na trhu již více než 10 let, a proto nevíte-li si rady s výběrem, rádi vám pomůžeme. Obraťte se na nás prostřednictvím kontaktního formuláře nebo nám rovnou zavolejte.
Vybírejte z provedení:

Nejdůležitější fakt je pro nás spokojený zákazník a velmi dobře odvedená práce. Všechny naše přístřešky jsou ryze český výrobek.

Grafický návrh garážového přístřešku

Neumíte si představit u vašeho domu hliníkové garážové stání? Pak pro vás zhotovíme grafický návrh a při tom vypracujeme i předběžnou kalkulaci. To vše při závazné objednávce zcela zdarma. Naše společnost je opravdu fér, proto nevyžadujeme žádné zálohy předem. Celkovou částku zaplatíte až při řádném předání zhotoveného přístřešku./p>

Hliníkový přístřešek může stát u vašeho domu nejdéle do 3 týdnů od objednání.