Pergola z hliníkových profilů s dopravou zdarma

NOVINKY
Pergola z hliníkových profilů s dopravou zdarma

Toužíte po kvalitní pergole, ale stále nemůžete nalézt vhodného výrobce? Máme pro vás skvělou zprávu, už hledat nemusíte. Naše společnost ALcentrum, s.r.o. pro vás vyrobí a navíc dodá hliníkové pergoly z kvalitních hliníkových profilů, doprava je u nás zdarma.

Vyrábíme pro své klienty hliníkové konstrukce v různých provedeních. Používáme k tomu kvalitní hliníkové slitiny, které jsou odolné a nepotřebují téměř žádnou údržbu. Jsme česká společnost založena v roce 2008 jako rodinná firma.

 

Provedení pergoly z hliníkových profilů

V naší nabídce naleznete tři různá provedení, která se liší jak rozměry, tak odstíny.

Hliníková varianta ECO je nejdostupnější z hlediska ceny. Hledáte-li kvalitní provedení za nejnižší možnou cenu, je to právě hliníková pergola ECO. V nabídce naleznete výběr ze dvou základních barev, sněhově bílá a antracit a v 15 různých rozměrů.

Zlatou střední cestu vám poskytnou hliníkové pergoly PROFI, které nabízíme ve 4 odstínech a 20 různých rozměrech.

Nejexkluzivnější produktová řada hliníkových pergol nese název DELUXE. Je k dostání ve 20 rozměrech a v široké škále až 200 barev, ale pokud se vám nebude hodit barva. Můžete si vybrat odstín z barevné stupnice RAL. Aby byl vzhled hliníkové pergoly DELUXE co nejluxusnější, dodáváme střešní lišty ve stejné barvě jako je samotná pergola.

Výhody hliníkové pergoly

Konstrukce z hliníku nevyžaduje žádnou údržbu, na očištění postačí voda se saponátem a pergola je zase jako nová. Hliníkové profily jsou velmi odolné, protože nepodléhají povětrnostním vlivům. Hliníková pergola vám proto bude sloužit dlouhá léta.
Vzhledem k tomu, že v nabídce máme tři různé typy hliníkových pergol, které se liší jak rozměry, tak odstíny, můžete si vybrat konstrukci přesně podle vašeho přání, která se bude hodit, ke kterékoliv stavbě, ať už se jedná o pasivní dům či klasický domek. Vaší zahradě dodá na eleganci a vám nabídne nový prostor pro svou realizaci.
Můžete pergolu využít, jako ateliér, či strávit společně chvíle se svou rodinou. Další velkou výhodou je ochrana vaší terasy, která se nebude vysušovat od sluníčka nebo kroutit od deště.

Nemůžete se rozhodnout?

Rádi byste si byly 100% jisti, jestli vyberete správnou pergolu pro svou zahradu? Kontaktujte společnost ALcentrum, s.r.o., my vám ochotně poradíme s výběrem.