Hliníkové přístřešky pro mnoho generací

NOVINKY
Hliníkové přístřešky pro mnoho generací

Společnost ALcentrum, s.r.o. byla založena již v roce 2008 jako rodinná firma. Vyrábí velmi kvalitní a odolné hliníkové konstrukce, které mají spoustu využití. Hliníkové slitiny jsou bezúdržbové, mají dlouhou životnost a jejich cena není příliš vysoká.


Vyrábíme především tyto hliníkové přístřešky: hliníkové pergoly, hliníková garážová stání, hliníkové zimní zahrady, zahradní altány, přístřešky nad dveře nebo hliníkové ploty.

Pro své zákazníky poskytujeme zaměření a konzultaci zdarma v místě, které si sami zvolíte. Od vaší objednávky jsme schopni dodat hliníkový přístřešek do 3 týdnů. V ceně poskytujeme také montáž od našich profesionálů. Jsme český výrobce i dodavatel v jednom. Pokud si u nás objednáte hliníkovou konstrukci nad 50 000 Kč, budete mít dopravu zdarma.

Jaké hliníkové přístřešky u nás můžete pořídit?

Ochrana vaší terasy je velmi důležitá, především pro ty, co mají terasu sestavenou z nějakého choulostivého dřeva. Budete se moci schovat v létě do stínu příjemného posezení, plánovat rodinné akce nebo grilování s přáteli a nebude vás trápit proměnlivé počasí.

Pokud chcete ochránit vaše auto před kroupami, sněhem nebo ostrými paprsky, pořiďte mu garážové stání z hliníku, které ho dokonale ochrání.

Zimní zahradu lze postavit přímo k hliníkové pergole. Rozšíříte tím tak svůj obytný prostor, který budete moci využívat pro pěstování teplomilných rostlin nebo pro posezení u kávičky a relaxaci.

Pokud si nepřejete hliníkovou konstrukci kotvit do obvodového zdiva, je právě pro vás ideální zahradní samonosný altán. Je vhodný především pro pasivní domu.

Také vám trvá delší čas než z kabelky nebo z kapsy u kalhot vydolujete klíče od baráku a mezitím moknete před vchodem? Pořiďte si hliníkový přístřešek nad dveře a klíče od domu budete hledat v suchu, navíc získáte nový designový doplněk pro vstup do vašeho domu.

Chcete-li mít dostatek soukromí a vašemu objektu dopřát elegantní plot, pořiďte si plot hliníkový, který je odolný a má dlouhou životnost.

Vybere si u nás opravdu každý

Stále se nemůžete rozhodnout, který hliníkových přístřešků si zvolit? Chcete se optat na určitý typ hliníkové pergoly? Neváhejte nás kontaktovat.