Hliníkový přístřešek vyřeší kryté parkovaní i pro dvě auta

NOVINKY
Hliníkový přístřešek vyřeší kryté parkovaní i pro dvě auta

Máte v rodině dvě auta a rádi byste si pořídili kryté parkování, aby se do nich vešly obě dvě? Máme pro vás jednoduchý způsob.


Pořiďte si hliníkový přístřešek, který vám ochrání vaše auta. Vyhnete se pak hravě odklízení sněhu v zimě nebo námrazy na oknech.

Naše společnost ALcentrum, s.r.o. nabízí svým klientům kvalitní hliníkové konstrukce, které lze využít jak na hliníkové parkovací stání nebo jako hliníkový přístřešek v podobě pergoly nebo samonosného altánu. Dále pak přístřešek nad dveře nebo dokonce zimní zahrady. Využití je opravdu praktické a všestranné. Společnost ALcentrum, s.r.o. je na trhu již od roku 2008, má tedy velké zkušenosti v oblasti výroby hliníkových slitin. Hlavním cílem naší společnosti je přání a spokojenost zákazníka.

Varianty hliníkového garážového stání

Pro své zákazníky máme připravené hned tři produktové řady krytého parkovacího stání ECO, PROFI nebo DELUXE Vybírat můžete jak z různých rozměrů, tak z odstínů hliníkové konstrukce.

Pokud hledáte garážové stání co nejlevnější, ale přesto v dobré kvalitě, je právě pro vás ideální variantou garážové stání ECO. Je k dostání v barvě sněhově bílá a antracit v 15 různých rozměrech.

Garážové hliníkové stání PROFI je určeno především pro klienty, hledající kvalitně odvedenou práci za rozumnou cenu. Můžete si vybrat buď z barev sněhově bílá, antracit, hnědá, stříbrná nebo ze vzorníku RAL. Je pro vás připraveno 20 různých rozměrů.

Pro velmi náročné klienty, kteří očekávají jen ten nejlepší luxus je připravena produktová řada DELUXE. Při výrobě používáme bezpečnostní sklo, speciálně zesílené profily apod. Vybírat můžete jak barvu podle vzorníku RAL, tak i rozměr garážového stání, který bude perfektně ladit k vašemu domu.

Výhody hliníkového garážového stání

Garážové stání nemusíte natírat, ani nijak speciálně udržovat.

Dlouhá životnost je zaručena díky kvalitním hliníkovým profilům, které odolávají nepříznivému počasí.

Na výběr máte celou škálu barev i rozměrů, takže se garážové stání bude perfektně hodit k vašemu domu

Zajistí vám ochranu vašeho vozu před kroupami, sněhem nebo slunečními paprsky a tím prodloužíte i jeho životnost.

Jsme zde pro vás

Zaujala vás naše nabídka a rádi byste se dozvěděli o garážových stání z hliníku co nejvíce informací? Neváhejte nás proto kontaktovat, rádi vám veškeré dotazy zodpovíme.