Hliníkový přístřešek perfektně ochrání vaši terasu

NOVINKY
Hliníkový přístřešek perfektně ochrání vaši terasu

Máte krásnou zahradu, chybí vám ale k úplné spokojenosti zahradní přístřešek, který ochrání choulostivou terasu a navíc dodá celé zahradě šmrnc a nadčasový vzhled? Dopřejte sobě, rodině a zahradě hliníkový přístřešek.

Nejenže díky hliníkovému přístřešku získáte další obytný prostor, který budete moci užívat za každého počasí, především ale budete mít dokonalou ochranu pro terasu.

Hliníkový přístřešek

Hliníkový přístřešek (zahradní pergola, samonosný altán či zimní zahrad) je skvělý výrobek, který nabídne mnohostranné využití a chlubí se skvělými vlastnostmi, díky nimž si hliníkový přístřešek zamilujete.

Jakéže vlastnosti má hliníkový přístřešek?

Největší výhodou snad pro každého z nás je bezúdržbovost přístřešku. Hliníkové profily nevyžadují pravidelnou péči, žádné nátěry ani broušení.
Dalšími vlastnostmi jsou dlouhá životnost, nehořlavost, moderní vzhled hodící se ke každému typu domu, dlouhá životnost přístřešku, přijatelná pořizovací cena a velký výběr barevného provedení.

Hliníkové přístřešky od Alcentrum s.r.o. - provedení

Naše firma Alcentrum s.r.o. se výrobou hliníkových přístřešků zabývá již více než deset let. Spokojenost našich klientů je naše priorita, proto jsme vyvinuli 3 různé varianty, ze kterých si vybere každý klient.
Vybírat můžete z:

Realizace hliníkových přístřešků

Každý dům a zahrada jsou jiné a každá terasa vyžaduje jiné doplňky, aby spolu tvořily celek, který bude ladit, bude dělat dobrý vizuální dojem a v neposlední řadě bude dobře sloužit.
Nechte se inspirovat a prohlédněte si realizace zastřešení terasy, které jsme dodali svým zákazníkům.

Přístřešek z hliníkových profilů - materiál

Hliníkové přístřešky vyrábíme z velmi kvalitních materiálů. Samotná konstrukce je tvořena speciálními profily z vysoce odolné hliníkové slitiny. Je opatřena práškovou vypalovací barvou KOMAXIT, proto vydrží dlouhá léta. Spojovací materiál je z nerezu a střešní krytinu tvoří polykarbonát s UV ochranou v tloušťce 16mm. Za příplatek je možné dodat skleněnou výplň.

Nadchlo vás řešení zahradního přístřešku hliníkovými profily? Pak nás neváhejte kontaktovat, spolu vybereme to nejvhodnější řešení pro ochranu vaši terasy.