Špičková kvalita zahradního zastřešení? Hliníková pergola od ALcentrum.

NOVINKY
Špičková kvalita zahradního zastřešení? Hliníková pergola od ALcentrum.

Hledáte kvalitního výrobce i dodavatele hliníkového zastřešení v jednom? Nabízíme vám dlouholeté zkušenosti ve výrobě hliníkových slitin, férové jednání s každým zákazníkem a přijatelné ceny. To vše najdete u společnosti ALcentrum, s.r.o..

Proč právě společnost ALcentrum?

Velmi si vážíme každého zákazníka, náš zákazník je u nás na prvním místě. S každým zvlášť individuálně projednáme jeho přání a snažíme se, aby bylo za každou cenu uspokojeno. U nás máte zaměření a grafický návrh zdarma. A navíc také dopravu zdarma, pod podmínkou, že vaše objednávka přesáhne 50.000 Kč.

 

V nabídce naleznete tři produktové řady pergol

Každému zákazníkovi se líbí jiný styl, proto jsme si připravili tři varianty hliníkového zastřešení, aby si u nás mohl vybrat opravdu každý.

Pergoly ECO se řadí mezi levnou variantu, ale přesto nabízí kvalitní provedení pergoly. Hliníkové zastřešení ECO se proto těší velké oblibě u našich klientů. Na výběr máte ze dvou barev, a to bílá a antracit a v 15 různých rozměrech.

Pokud se řadíte mezi náročnější klienty, máme právě pro vás připravenou hliníkovou pergolu PROFI. Varianta PROFI nabízí kompromis mezi cenou a kvalitou. Typ této pergoly je vhodný pro zákazníky, kteří by chtěli sladit barvu svých oken a dveří s pergolou.

Standardně nabízíme pergoly PROFI ve 20 různých rozměrech, ale pokud byste si přáli jiný atypický rozměr, není pro nás žádný problém vám ji vyrobit. Barevné provedení si můžete vybrat z široké škály RAL.

Hliníkové pergoly DELUXE uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Máte možnost výběru jak rozměru, tak barvy pergoly. Pergolu DELUXE dodáváme společně s bezpečnostním sklem a zesílenými bezpečnostními profily.

Výhody hliníkových pergol

Pořiďte si i vy hliníkovou pergolu od ALcentrum, s.r.o.

Nabízíme dlouholeté zkušenosti ve výrobě hliníkového zastřešení. Rádi byste se dozvěděli více informací? Tak nás neváhejte kontaktovat.