Garážové stání z hliníkových profilů se spoustou výhod

NOVINKY

Garážové stání z hliníků je stále více oblíbené. A to hned z několika hledisek.

Nemusíte si pořizovat nákladná garážová vrata nebo stavět pevné základy jako tomu musí být u pevné zděné garáže. A navíc hliník má své nesporné výhody, jakými jsou především dlouhá životnost a bezúdržbovost.

Kvalitní hliníková garážová stání a jiné hliníkové konstrukce nabízí společnost ALcentrum, s.r.o. Jsme na českém trhu již od roku 2008. Garážová stání vyrábíme z kvalitních hliníkových slitin, které jsou velmi odolné, jak proti oděru nebo povětrnostním vlivům. Konstrukce jsou ošetřeny vypalovanou barvou KOMAXIT. Střecha je z 16 mm polykarbonátu, navíc s UV ochranou. Můžeme dodat střešní krytinu i ve skleněném provedení.

Varianty garážového stání

Garážová stání nabízíme ve třech variantách. Vybere si opravdu každý, od nejlevnější varianty po nejluxusnější materiály.

Jedná se o naši nejlevnější variantu, která je k dostání v základní bílé barvě, takže se vám bude hodit k praktickým bílým plastovým oknům a dveřím. A vybírat můžete z 15 různých rozměrů.

Dále našim zákazníkům nabízíme variantu PROFI. Pokud hledáte vyvážený poměr mezi kvalitou a cenou, tak je právě pro vás garážové stání ideální. Vybírat můžete z 20 rozměrů a 4 základních barev, což jsou bílá, antracit, hnědá nebo stříbrná.

Garážové stání DELUXE uspokojí toho nejnáročnějšího klienta. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů. Barvu i rozměr si můžete vybrat podle svého vkusu.

Výhody garážového stání

Zaujala vás naše nabídka garážového stání?

Navštivte naše stránky, kde si vyberete parkovací stání z hliníku, které vám bude dokonale vyhovovat.