Skvělý čas na stavbu hliníkové zimní zahrady

NOVINKY
Skvělý čas na stavbu hliníkové zimní zahrady

Máte rodinný dům a rádi byste mu dodali něco šmrnc? Chcete si vytvořit místo pro odpočinek a relaxaci a navíc tak rozšířit obytnou plochu vašeho domu?

A co posezení v zahradě plné zeleně i v zimních měsících nebo za nepříznivého počasí? Všechna tato přání Vám dokáže splnit firma Alcentrum s.r.o. prostřednictvím hliníkových zimních zahrad.

Původem rodinná česká firma Alcentrum s.r.o. je dlouholetou jedničkou na trhu s hliníkovými konstrukcemi všeho druhu. Vybrat i u nás můžete z mnoha produktů, ať už jde o právě o hliníkové zimní zahrady, pergoly, altány, garážová stání, zastřešení teras nebo bazénů.

Výhody hliníkových přístřešků

Konstrukce sestavované z hliníkových profilů jsou vyrobeny z kvalitních hliníkových slitin. Tento materiál přináší nespočet výhod, které v současné době uvítá každá moderní rodina.
Jednou z velkých předností hliníkových konstrukcí je dlouhá životnost a velmi malé nároky na údržbu. Zbyde Vám tak mnohem více času, který můžete strávit třeba právě v zimní zahradě. Jistě také oceníte to, že hliníkové konstrukce jsou nehořlavé a velmi odolné vůči povětrnostním podmínkám.

Kdy je nevhodnější doba pro stavbu hliníkové zimní zahrady?

Odpověď je jednoduchá - kdykoliv se pro realizaci rozhodnete.
Hliníkové konstrukce nemají, na rozdíl od jiných materiálů používaných na výrobu takových konstrukcí, žádná omezení a dají se postavit za jakéhokoliv počasí, tedy i zimě.

Naše firma Alcentrum s.r.o. se snaží vyhovět všem svým zákazníkům a každou zakázku řešíme individuálně s ohledem na vaše přání a požadavky. Poskytneme Vám kompletní servis od grafického zpracování hliníkové zimní zahrady, po zaměření konkrétního místa až po samotnou realizaci.

Vybrat si můžete z několika typů hliníkový profilů, stejně tak si můžete zvolit i typ zastřešení zimní zahrady. Střechy se vyrábí z komůrkového polykarbonátu a vybrat si můžete z čirého, mléčného nebo barevného provedení. Další možností je pak skleněná výplň střechy.

Chcete-li vidět vidět výsledky již zrealizovaných zimních zahrad, neváhejte a navštivte naše stránky alcentrum.cz/realizace-hlinikoveho-zastreseni/ a nahlédněte do naší galerie. V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte buď prostřednictvím kontaktního formuláře umístěného na našich stránkách, nebo na telefonním čísle 732 607 221.

Věříme, že pokud se rozhodnete pro spolupráci s firmou Alcentrum s.r.o., budete s realizací hliníkové zimní zahrady spokojeni a Váš dům tak dostane skvělý nadčasový vzhled.