Objednejte si hliníkovou pergolu za peníze od Ježíška

NOVINKY
Objednejte si hliníkovou pergolu za peníze od Ježíška

Jedním z universálních dárků, které můžete najít pod stromečkem, jsou peníze. Patříte-li mezi ty, kteří pod stromečkem našli peníze, pak určitě přemýšlíte, jak s nimi naložit.


Už dlouho toužíte po obytném prostoru venku na zahradě, který bude obyvatelný za každého počasí? Pak vsaďte na hliníkovou zahradní pergolu. Peníze od Ježíška si na ní můžete přidat.

Hliníková pergola v základním provedení vás může přijít pouze na 20 385 korun. A to je velmi slušná cena za rozšíření obytného prostoru, co na to říkáte?

 

Proč zahradní pergola z hliníkových profilů?

Možná vás napadá po přečtení těchto řádků, pro právě hliníkové profily? Vždyť dřevo je také krásné. Pojďme se podívat na srovnání vlastností.

Dřevěná pergola

Pergola zhotovená ze dřeva je velmi náročná na údržbu. Je potřeba jí pravidelně brousit a natírat. Mnohdy se do dřeva může pustit houba nebo červotoči. Ve většině případů z dřevěné pergoly následně už nevytvoříte zimní zahradu.

Hliníková pergola

Pergola z hliníkových profilů má spoustu pozitivních vlastností. Jde především o bezúdržbovost (vážně není potřeba jakkoliv se o konstrukci starat), dlouhou životnost v řádech desetiletí, nehořlavost, výběr barvy ze široké škály odstínů a v neposlední řadě odolnost vůči povětrnostním podmínkám. V další řadě se nemusíte bát, že se do konstrukce pustí červotoč nebo ji napadne houba.
Oblíbenost hliníkové pergoly stoupá, a to nejen díky vlastnostem, ale i pro nadčasový a luxusní vzhled. Hliníkovou pergolu lze i časem předělat v zasklenou zimní zahradu.

Naše původem rodinná firma Alcentrum s.r.o. se během posledních let rozrostla o další členy a další provedení. Vyrábíme hliníkové konstrukce z kvalitních hliníkových slitin, najdete u nás hliníkové pergoly, zimní zahrady, samonosné altány, parkovací stání a další.

Jaká provedení najdete v naší nabídce?

Hliníkové pergoly ECO jsou naší nejlevnější variantou, která je velmi oblíbená u našich zákazníků. Nabízíme jej v 15 různých rozměrech a v barvách bílá nebo antracit. Pokud na to spěcháte, tak právě produktovou řadu ECO vám dodáme již do 3 dnů od objednání ve formě stavebnice a vy si jej sami sestavíte na zahradě pomocí instruktážního DVD. Obvodové zasklení si můžete vybrat buď boční, čelní, fixní nebo posuvné.

Máte-li rádi v životě zlatou střední cestu, pak si vyberte hliníkovou pergolu podle vašeho vkusu. Hliníková pergola PROFI je k dispozici ve 20 různých rozměrech a vybrat si můžete až z 200 barevných dekórů. Střešní krytinu vám dodáme z 16 mm polykarbonátu.

Jedná se o naše nejluxusnější provedení. V nabídce najdete velmi širokou škálu barevného provedení. Střešní krytina je tentokrát z bezpečnostního skla, které je ošetřeno UV ochranou. Další výhodou u hliníkové pergoly DELUXE jsou speciálně zesílené profily.

Objednávka hliníkové pergoly

Samotnou objednávku můžete provést prostřednictvím našich stránek alcentrum.cz. Nevíte-li si rady s vhodným výběrem nebo máte speciální požadavky, pak nás kontaktujte. Přeci jen investujete peníze od Ježíška, tak ať je vše podle vašich představ.